Dinamo şi-a vândut cel mai bun fotbalist: Anji a oficializat transferul lui Paul Anton. Detaliile afacerii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Anton
Paul Anton

Cu un lot şi aşa „subţire“, formaţia din „Ştefan cel Mare“ continuă să vândă tot ce are mai bun pentru sume extrem de mici.

Dinamo se joacă tot mai periculos cu focul! Echipa a încheiat 2017 pe locul 7, de play-out, şi, deocamdată, în loc să fie întărit lotul într-o tentativă de a prinde primele 6 poziţii în campionat, „câinii“ tocmai au renunţat la vedeta lor.

Paul Anton (26 de ani) a fost cel mai bun marcator şi cel mai bun pasator al roş-albilor în prima parte a acestui sezon. Mijlocaşul a adunat şase goluri şi trei pase decisive în 19 apariţii în campionat.

Astăzi, site-ul oficial al clubului Anji (Rusia) a anunţat transferul românului care a semnat un contract pe doi ani şi jumătate. N-a fost precizată şi suma transferului, însă, potrivit informaţiilor din piaţă, ea e undeva între 300.000 şi 500.000 de euro.

Ce au scris ruşii?

„Anji l-a cumpărat pe Anton. Mijlocaşul a jucat ultima dată pentru Dinamo la care are 43 de meciuri şi 8 goluri. De asemenea, Anton a îmbrăcat şi tricoul spaniolilor de la Getafe (32 de meciuri şi două goluri)“, a notat site-ul clubului Anji.

După 20 de etape, noua echipă a lui Anton ocupă locul 15 din 16, retrogradabil, cu 19 puncte. Pentru a prinde play-off-ul salvării, Anji trebuie să se claseze măcar pe poziţia a 14-a, ocupată acum de Tosno (20 de puncte). Locul 12, ocupat de Dinamo Moscova (22 de puncte), asigură rămânerea în prima ligă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite