Dezvăluirea lui Gigi Becali despre fostul său aliat, Corneliu Vadim Tudor: „Când eram în puşcărie, i-a propus soţiei...”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că regretă dispariţia lui Corneliu Vadim Tudor şi spune că nu ştia de problemele de sănătate ale fostului său aliat politic.

 „Când eram în puşcărie, Vadim i-a propus soţiei mele să candideze pentru europarlamentare pe listele PRM. El voia să demonstreze că oamenii o vor vota pe soţia mea ca o recunoştinţă pentru mine. Dar eu nu am acceptat acest lucru. De asemenea, tot când eram în puşcărie, Vadim mi-a vizitat mama. Un gest frumos”, a declarat Becali pentru Ziarul „ring”. Latifundiarul din Pipera a rememorat şi momentul în care a candidat pe listele Partidului România Mare la alegerile europarlamentare din anul 2009.

„N-a fost la mine în vizită. A fost la mine la Rahova, când mi-a propus să intru pe liste la România Mare ca să scap de puşcărie. Atunci am fost eliberat după două săptămâni. Nu pot să spun că îi datorez ceva. Nu pot să fiu ipocrit. Nu îi datorez nimic. Atunci, când am candidat, a fost un fel de troc politic. A fost o înţelegere din care am tras foloase împreună. Una peste alta, un om bun. Nu ştiam că avea probleme de sănătate”, a declarat Gigi Becali.

Citeşte şi: 

Corneliu Vadim Tudor a murit. Ultima calomnie a politicianului, legată de Halep. Ce a sugerat „Tribunul” despre numărul 2 WTA chiar în ziua morţii sale

Gigi Becali a intrat din nou în gura contestatarului său favorit: „Pune, mă, echipa în bidoane şi vinde-o la preţ de telemea, dacă numai asta ai în creier”

Vadim s-a dezlănţuit. Ce a scris „Tribunul“ despre „Căcărează“ Gigi Becali şi „handicapatul“ Costel Gâlcă

A murit Corneliu Vadim Tudor. A avut „Tribunul“ o premoniţie? Ultimul său poem publicat: „Hai, Moarte, să bem o cafea!“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite