Decizie radicală luată de Reghecampf: Tătăruşanu trece pe bancă!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tătăruşanu FOTO Rpressport.ro
Tătăruşanu FOTO Rpressport.ro

Portarul nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu Steaua şi ca pedeapsă va deveni rezervă de lux, începând chiar de mâine când elevii lui Reghe vor evolua cu Pandurii.

Ciprian Tătăruşanu, goalkeeperul titular al “tricolorilor”, nu va mai fi în prim-plan şi la echipa de club. Măsura şefilor vine ca o consecinţă a refuzului său de a-şi extinde acordul scandent în vara viitoare.
Negocierile dintre oficialii celor din Ghencea şi portarul în vârstă de 27 de ani nu au ajuns la un consens, deşi au existat mai multe întâlniri. Jucătorul vrea să activeze la un club din străinătate începând din iarnă, când intră în ultimele şase luni de contract, şi atunci roş-albaştrii vor să-l treacă de pea cum pe tuşă. Astfel, de sâmbătă, când steliştii vor juca în deplasare împotriva celor de la Pandurii, un adversar pe care nu l-au mai învins din 2008, în poarta bucureştenilor va sta Valentin Cojocaru, un puşti de 18 ani ce evoluează la formaţia de tineret a “militarilor”. “Tătăruşanu va rămâne la echipă până la vară, după care nu ştiu ce se va întâmpla. Am ca soluţie să mizez pe Cojocaru chiar din meciul de sâmbătă…Nu are legătură cu angajamentul lui Tătăruşanu”, a explicat Reghe la Fanatik Show. Totuşi, “Tătă” nu are probleme medicale, el fiind titular în jocul de marţi al României contra Greciei, dar în Liga I va apărea tot mai rar. Marţi însă, în Liga Campionilor contra lui Schalke, el va fi în poartă.

Era să declanşeze «războiul» între noi şi greci

România a fost aproape de a pierde meciul cu Grecia, de la Pireu, (3-1), la “masa verde” fiindcă oficialii noştri nu l-au trecut pe Ciprian Tătăruşanu pe foaia de joc, iar regulamentul FIFA specifică menţionarea a trei portari! Stelistul, accidentat, a fost lăsat atunci în tribună. Elenii au descoperit greşeala, nu au depus contestaţie, dar dacă nu s-ar fi calificat la Mondiale, ar fi sesizat FIFA.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite