Decizia FRF după meciul cu Andorra. Ce se va întâmpla cu copiii la partida decisivă cu Elveția

0
Publicat:
Ultima actualizare:

România mai are de disputat două partide în preliminariile Euro 2024, ambele decisive. Cu Israel jucăm în deplasare, dar pe teren neutru, iar în ultima întâlnire din Grupa I, cu Elveția, acasă, pe Arena Națională. Biletele pentru meciul cu liderul grupei se pun în vânzare luni, 23 octombrie.

Copiii au fost la înălțime în partida cu Andorra (4-0). Foto frf.ro/ Sportpictures
Copiii au fost la înălțime în partida cu Andorra (4-0). Foto frf.ro/ Sportpictures

Cum la meciul cu Andorra, galeria copiilor sub 14 ani a creat o atmosferă încântătoare, FRF a decis ca micuții să aibă acces gratuit în cele două tribune, la partida cu Elveția, în semn de recunoștință.

Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21.45: Israel - România (locul de disputare urmează a fi stabilit)
Marți, 21 noiembrie, ora 21.45: România - Elveția

Biletele pentru meciul cu Elveția vor fi disponibile online, începând de luni, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar și în aplicația Fan Arena by FRF.

Prețurile biletelor

35 lei - Peluze

60 lei - Tribune

300 lei - VIP albastru

500 lei - VIP roșu

”Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 5 bilete”, a anunțat FRF.

Pentru a se califica la Euro 2024 găzduit de Germania, România trebuie să obțină 3 puncte cu Israel și minimum unul cu Elveția, pentru a sta doar la mâna ei și nu la jocul rezultatelor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite