De la gazon de amatori la suprafaţă hibrid. Ce schimbări se pregătesc pe „Ion Oblemenco“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După o perioadă marcată de multe discuţii pe această temă, gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” va fi schimbat şi înlocuit de o suprafaţă modernă.

Echipa antrenată de Victor Piţurcă nu doar că va avea un gazon nou, ci unul hibrid, după ce tehnicianul a ameninţat că va muta gruparea pe un alt stadion, decât „Ion Oblemenco”. 

„Este miercuri şi aşa cum am promis, miercuri aşteptam un răspuns de la constructor în privinţa modului de schimbare a gazonului. 

Acest răspuns a venit. Acum câteva momente, am avut o discuţie telefonică cu conducerea CNI, constructorul a confirmat disponibilitatea lui de înlocui acest gazon, există două variante la ora aceasta: o variantă foarte rapidă de înlocuire a gazonului cu un gazon natural pe strat de nisip conform speificaţiilor tehnice care au existat la baza acestui proiect, există şi a doua variantă de înlocuire a gazonului cu un gazon hibrid. 

Această variantă este cea pe care o solicită cea mai mare parte a jucătorilor, marea parte a profesiniştilor din fotbal şi este o măsură şi o variantă pe care şi noi o agreem. În sensul acesta, deja am trimis către CNI o solicitare în care propunem înlocuirea soluţiei tehnice din gazon natural în gazon hibrid, cu o cofinanţare acordată de Primăria Craiova pentru suportarea diferenţei de valoare”, se arată în comunicatul Primăriei din Craiova.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite