Daniel Niculae și Monaco trăiesc periculos

0
Publicat:
Ultima actualizare:

AS Monaco, formația la care evoluează atacantul român Daniel Niculae a bifat al șaselea meci fără victorie în Ligue 1, după înfrângerea de pe teren propriu, scor 0-2 cu Saint Etienne.

Daniel Niculae a fost titular la AS Monaco, el evoluând până în minutul 63, însă nu s-a remarcat. Golurile oaspeţilor au fost marcate de Battles '20 şi Sako '78 și AS Monaco nu reușește să-și revină și ajunge în zona periculoasă a clasamentului.

Monegascii nu au mai câștigat un meci din 7 noiembrie, când s-au impus pe teren propriu cu Nancy, scor 4-0. De atunci au înregistrat patru înfrângeri și două egaluri. Monaco se află pe locul 17, la egalitate de puncte, 15, cu echipele aflat pe locurile retrogradabile, Caen și Lens, echipa lui Daniel Niculae având avantajul golaverajului, doar -2 față de -10, respectiv -15.

Dacă Monaco a ajuns în zona retogradării după un început de sezon mai bun, cei de la Lyon au reînviat și au urcat pe locul al treilea după ce în luna septembrie se aflau aproape de ultimele două locuri în clasament.

Coincidență, ultima înfrângere pentru Lyon a venit tot cu Saint Etienne, la finalul lunii septembrie, dar de atunci OL a înregistrat șapte victorii și 10 meciuri consecutive fără înfrângere. Lyonezii au trecut în ultima etapă cu 2-0 de Toulouse și sunt la un punct de locul doi, PSG și la două de liderul Lille.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite