Dan Petrescu o "înțeapă" pe principala contracandidată la titlu, după remiza cu Lazio

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Petrescu s-a arătat mulțumit de jocul echipei sale, după remiza pe teren propriu cu Lazio, scor 0-0. Antrenorul clujenilor nu a ratat șansa de a-i "înțepa" pe cei de la FCSB.

FOTO Sportpictures
FOTO Sportpictures

Antrenorul campionei României a fost ironic la adresa contracandidatei la titlu care a ales să joace cu echipa a doua partidele din grupele Conference League. El a spus că obiectivele clujenilor sunt campionatul și calificarea într-o grupă europeană, ambele bifate sezonul trecut.

Asta nu l-a împiedicat să intre cu titularii în dubla cu Lazio, făcând aluzie la FCSB care a preferat să se axeze doar pe campionat după accederea în grupele Conference League. 

”Meciul a fost un bonus pentru noi. Obiectivul meu e să mă calific în grupe, nu în primăvara europeană, Puteam să facem și noi ca alte echie, nu dau nume, care au odihnit jucătorii în grupe pentru a-i avea în campionat. Să ai două-trei ocazii cu Lazio, mi se pare fantastic”, a spus Dan Petrescu.

CFR Cluj este eliminată din cupele europene după dubla cu Lazio Roma. Clujenii au pierdut partida tur din Italia, scor 0-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite