Dan Petrescu i-a dat de gol pe stelişti: ce a dezvăluit antrenorul despre ce pregăteşte campioana României pentru retur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dan Petrescu
Dan Petrescu

Formaţia din Ghencea a fost destul de activă pe piaţa transferurilor, aducându-i pe Enceanu şi pe Tamaş şi vănzându-i pe Szukala şi pe Sânmărtean. Următoarele mutări au fost tocmai anunţate de „Bursuc“.

Steaua a câştigat primul meci din 2015, partidă în care Claudiu Keşeru şi-a trecut numele pe lista marcatorilor. 

Totuşi, sunt şanse mari ca vârful adus din Franţa să nu fie în lot, atunci când returul Ligii I se va demara, la 21 februarie. Dorit de echipe din Kazahstan şi Arabia Saudită, Keşeru e pe picior de plecare, ceea ce a fost confirmat şi de Dan Petrescu, potrivit Digi Sport.

Ce a spus?

„Am înţeles că Rusescu şi Ţucudean vor fi vârfurile. Amândoi sunt buni. Dacă Keşeru are oferte, e normal să se gândească la el şi la ce e mai bun pentru familia lui. Dacă Ţucudean ar veni, ar fi o surpriză pentru mine“, a afirmat antrenorul.

El a comentat şi aducerea lui Gabi Tamaş la formaţia din Ghencea: „Transferul lui Tamaş m-a surprins. Nu mă aşteptam la acest lucru, dar e bine pentru Steaua. Dacă va evolua, va rămâne un jucător de bază pentru echipa naţională, chiar dacă Gardoş sau Chiricheş pot juca pe poziţia lui“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite