Dallas Mavericks, de neoprit-Ştiri pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dirk Nowitzki
Dirk Nowitzki

Dallas Mavericks a ajuns la 11 victorii consecutive în NBA, liga profesionistă americană, cea lungă serie de succese a echipei texane în acest sezon.

NBA
Dallas Mavericks, de neoprit

Mavericks, cu starul Dirk Nowitzki  în mare formă, nu a mai cedat niciun meci după pauza prilejuită de All Star Game-ul pe care l-a găzduit. Dallas ocupă locul al doilea în Conferinţa de Vest cu 43 de victorii şi 21 de înfrângeri, în urma campionilor de la LA Lakers.

Old Star Game
Duel cu parfum de epocă

Federaţia Română de Baschet va organiza cu ocazia All Star Game România ce va avea loc la Oradea şi un meci pentru fostele glorii ale baschetului românesc. Costel Cernat, Mircea Cristescu, Vali Pogonaru, Petre Brănişteanu, Horia Nicoară sau Zoltan Gellert sunt doar câteva dintre numele de legendă care vor fi prezente în partida denumită "Old Star Game".

Divizia A
Markovici debutează mâine la Otopeni

Stojadin Markovici, fostul jucător al echipei Dinamo Bucureşti, va debuta mâine în postura de antrenor principal al celor de la CS Otopeni în partida cu Steaua Turabo din etapa a 25-a. Markovici a semnat săptămâna trecută un contract cu Otopeni până la finalul sezonului. Meciul Steaua Turabo-CS Otopeni se joacă de la ora 19.00 în Sala Regimentului de Gardă „Mihai Viteazul".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite