Cupa Mondială 2022: Pele a urmărit finala din spital, unde este tratat pentru cancer

0
Publicat:

O fotografie cu Pele primind un masaj la picior şi urmărind finala Cupei Mondiale de fotbal 2022 de la spitalul unde se luptă cu un cancer de colon, a fost publicată duminică, de una dintre fiicele fostului fotbalist, informează AFP.

Pele este tratat pentru cancer FOTO Twitter
Pele este tratat pentru cancer FOTO Twitter

Masaj la picior şi Cupa Mondială la televizor", a scris Kely Nascimento în descrierea fotografiei în care o asistentă apare masând piciorul stâng al triplului campion mondial brazilian arată sursa amintită, citată de Agerpres.

Potrivit unui buletin medical publicat lunea trecută de spitalul din Sao Paulo, unde a fost internat pe 29 noiembrie, Pele (82 ani) continuă să fie îngrijit „într-o cameră normală” şi nu într-un salon de terapie intensivă și este stabil.

Fiicele lui Pele au distribuit mesajele pe reţelele de socializare pentru a-i asigura pe fani că starea lui Pele este stabilă după zvonurile cu privire la o agravare a stării sale de sănătate.

Screenshot 2022 12 18 202634 png

Amintim că, în timp ce legendarul fotbalist brazilian Pele se afla în spital, presa din țara sa a scris că medicii i-au întrerupt chimioterapia și că fostul mare fotbalist ar fi în stare gravă.

CM 1958, Mondialul în care s-a născut „Regele“ Pele

In 1958, Brazilia a devenit prima naţională de pe un alt continent care câştiga titlul mondial în Europa. A fost primul titlu pentru sud-americani şi turneul care l-a scos la rampă pe marele Pelé, care avea doar 17 ani.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite