Cum se plătesc datoriile în România: Astra a achitat o restanţă doar cu ameninţări, dar „tremură“ în continuare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Budescu (stânga) şi colegii săi riscă să piardă din punctele câştigate pe teren
Budescu (stânga) şi colegii săi riscă să piardă din punctele câştigate pe teren

Liderul Ligii I a fost la doar 24 de ore de o depunctare. Din păcate pentru Şumudică şi elevii săi, pericolul n-a trecut nici acum.

Astra a primit, săptămâna trecută, un răgaz de cinci zile lucrătoare pentru a achita datoria de 80.000 de euro către o firmă de impresariat.

Termenul limită ar fi expirat miercuri, însă giurgiuvenii au plătit datoria, în această seară, şi, potrivit gsp.ro, au scăpat de depunctare. Pericolul a trecut doar pentru moment însă, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Burleanu: „Ştiau că va veni această zi“

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, a vorbit despre iminentele depunctări care urmează să lovească Liga I.

„E îngrijorător, pentru că aceste cluburi n-au înţeles că trebuie să-şi plătească datoriile. Ştiau că va veni o astfel de zi în care situaţia financiară va fi analizată. Acesta e unul dintre elementele introduse în noul sistem de licenţiere, anul trecut. E o problemă, dar trebuie să protejăm sistemul de licenţiere. Sistemul trebuie protejat şi continuat cu orice preţ“, a declarat Burleanu pentru Mediafax.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite