Cum se numesc antrenorii în România: Şumudică a arătat un SMS primit, atunci când era în tratative cu Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sumudica

Campionatul românesc a ajuns la 35 de tehnicieni schimbaţi în 29 de etape, un record de instabilitate care poate fi explicat prin incompetenţa oamenilor care iau deciziile.

Primul eşalon din România arată mai rău decât întrecerile din zona Golfului Persic, care, cândva, erau recunoscute pentru repeziciunea cu care arabii îi angajau şi îi destituiau pe oamenii de pe bancă. 

S-a ajuns aici, deoarece decizia schimbării unui antrenor n-are, de multe ori, nicio logică. Iar cel care vine în locul unui tehnician concediat are în CV o mulţime de eşecuri. Totuşi, acest lucru nu-l impiedică să se prezinte drept un salvator.

Pe lângă faptul că iau decizii absolut ridicole, atunci când angajează sau concediază, conducătorii din Liga I sunt influenţaţi şi de oameni care, în mod normal, n-ar trebui să aibă un cuvânt de spus în ceea ce priveşte soarta băncii tehnice.

Un exemplu în acest sens e ceea ce i s-a întâmplat lui Marius Şumudică, atunci când acesta se afla în tratative cu Rapid. 

„Suporterii au făcut presiune mare“

Şumi a fost concediat de la Concordia Chiajna, după etapa cu numărul 24, pentru a ajunge la Astra înainte rundei cu numărul 29.

Între aceste momente, el s-a aflat aproape de o revenire la Rapid, însă mutarea nu s-a mai produs dintr-un motiv pe care el l-a dezvăluit la Dolce Sport.

„Acesta e mesajul doamnei Moraru (n.r. – soţia finanţatorului Rapidului) prin care îmi spune că s-au făcut presiuni din partea unei părţi a galeriei ca Şumudică să nu vină la Rapid. Bună seara, din păcate, nu doar de familia noastră depindea decizia de azi. Deşi ne-am dorit ca să veniţi la Rapid nu puteam să nu luam în calcul şi alte riscuri pe care ni le asumam, în condiţiile în care suporterii au făcut presiune mare. Sper  să salvăm Rapidul şi să colaborăm în viitorul aproapiat“, a fost SMS-ul arătat de Şumudică.

„Dacă eu, Marius Şumudică, am ajuns să fiu hulit de suporterii Rapidului, e cea mai mare dezamăgire a mea profesională!“, a concluzionat actualul tehnician al celor de la Astra.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite