Cum arată Eric Cantona la 49 de ani, complet dezbrăcat pe coperta unei reviste

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul mare internaţional francez Eric Cantona a pozat complet dezbrăcat pentru revista "Elle" din Franţa, el apărând în această ipostază chiar pe coperta publicaţiei.

Cantona, în vârstă de 49 de ani, apare pe copertă nud, dar cu o parte a corpului mascată în spatele soţiei sale, actriţa Rachida Brakni, care poartă o jachetă roşie. 

Eric Cantona s-a retras din activitatea de fotbalist în 1997. De atunci, el a jucat în peste 20 de filme. Cantona şi Rachida Brakni (38 de ani) sunt căsătoriţi din 2007.

Fostul manager al grupării Manchester United, Alex Ferguson, a declarat recent că a pregătit doar patru jucători de clasă mondială la echipa engleză, Eric Cantona, Ryan Giggs, Paul Scholes şi Cristiano Ronaldo.

"Aceşti jucători au făcut diferenţa şi asta este clar. Când l-am achiziţionat pe Cantona am câştigat campionatul datorită golurilor sale. Ryan şi Paul au fost fantastici, mai ales datorită longevităţii lor. Mai sunt jucători care au evoluat atât de mult în Premier League şi au reuşit performanţe la acest nivel? Nu, nu mai este niciunul. Iar Cristiano Ronaldo este un jucător de geniu", a afirmat Ferguson, citat de Mediafax. 

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite