Cum a surprins-o Bart Conner pe Nadia Comăneci cu ocazia zilei de naştere! Ce dorinţă şi-a pus fosta gimnastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Joi, 12 noiembrie, "Zeiţa de la Montreal" a împlinit 59 de ani, iar soţul său a ţinut să îi facă o surpriză pe reţelele de socializare.

Cu ocazia evenimentului, Bart Conner a postat, pe contul personal de Twitter, o fotografie cu Nadia, de pe vremea când prima sportivă care a obţinut nota 10 în concursurile de gimnastică era la grădiniţă. "Cine şi-ar fi imaginat că această fetiţă hotărâtă dintr-un mic orăşel al României va avea un asemenea impact pozitiv şi de durată asupra lumii întregi? Bravo, Mam! La mulţi ani!", a fost textul care a însoţit fotografia. Postarea a adunat peste 1.000 de aprecieri şi foarte mult comentarii. 

"La mulţi ani" în direct!

De ziua ei, Nadia a fost sunată în timpul emisiunii "Marius Tucă Show", pentru a i se ura "La mulţi ani". Aflată în Statele Unite, fosta sportivă a fost surprinsă în sala de sport, antrenându-se, şi a declarat că îşi doreşte foarte mult să fie sănătoasă. „Aici este aproape ora 11. Sunt la sală pentru că programul începe la ora 9. De ziua mea îmi doresc sănătate, este lucrul cel mai important. Şi să ţină această speranţă pe care o avem toţi, mai ales în acest an dubios şi ciudat. Şi aşteptăm să ne vedem live. Ne lipseşte această atmosferă de a fi alături de cei dragi”, a spus Nadia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite