Cum a reacționat Hagi după revenirea echipei sale pe primul loc: „Se aprinde o flacără frumoasă la Constanța!”

0
Publicat:

Gică Hagi s-a arătat mulțumit de jocul prestat de jucătorii săi în victoria obținută pe teren propriu împotriva Universității Craiova, scor 2-1.

Foto Profimedia
Foto Profimedia

Farul Constanța a revenit pe primul loc în Liga 1 grație victoriei obținute pe teren propriu, dar și a pasului greșit făcut de CFR Cluj care a pierdut etapa aceasta pe teren propriu cu FCSB, scor 0-1. 

”60 de minute, da, am jucat foarte bine, ne-am impus, după aceea au venit cu schimbări foarte bune, au un lot bun, a venit acel gol foarte bun, dar ne-a dat un pas înapoi. Cu Craiova dacă te aperi e clar că te atacă, au jucători care îți pot crea multe probleme.”, a declarat Gică Hagi, potrivit sport.ro

La finalul meciului cu Universitatea Craiova, Gică Hagi a vorbit despre jocul prestat de elevii săi de care s-a declarat mulțumit. El a avut cuvinte de laudă la adresa lui Adrian Mazilu care a înscris la primul său meci ca titular pentru constănțeni.

”Ne lipsea Denis, e stângaci, trebuia să punem în locul lui pe cineva, copil bun, 2005, mă bucur de reușita lui, sper să aibă prestații bune în continuare și să rămână pe bancă. Ne place, vreau să le transmit și lor, mă cunosc bine, știu că am momentele mele când creez anumite lucruri să trezesc echipa, azi am venit de dimineață la stadion să facem o ședință cum trebuie, ieri nu a fost foarte bun antrenamentul. 

Larie bate extraordinar penalty. Contează mai puțin cine bate, important e că am câștigat cu Craiova, FCSB, șase puncte importante. Pare că va fi o luptă intensă la titlu, echipe foarte bune, există un echilibru, loturi bune în majoritatea echipelor. Echipa care va avea constanță, care va juca bine în play-off, asta va face diferența. 

Nu, ieri am petrecut puțin, important e că mi-am adus aminte de părinți, le mulțumesc încă o dată că m-au adus pe lume și pentru educația dată. Am petrecut normal alături de familie. Suporterii vin, sunt deja lângă noi, suntem împreună, ne cunoaștem mai bine, o să sărim și pe garduri la un moment dat. Se aprinde o flacără frumoasă la Constanța, rezultatele și victoriile unesc. 

Stadionul nu e dependent de rezultate, suntem un proiect, minimum 5 ani, vrem să construim ceva frumos, puternic la Constanța”, a adăugat tehnicianul liderului Ligii 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite