Cum a comentat presa internaţională victoria Simonei Halep din meciul cu Johanna Konta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, marţi, 7-5, 6-1, pe britanica Johanna Konta, locul 41 WTA, calificându-se în optimile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory Madrid Open.

Presa de specialitate a menţionat echilibrul din începutul meciului şi a remarcat dominarea totală a româncei din setul secund

wta.com - "Simona Halep a trecut peste un prim set tensionat înainte de a o învinge pe Johanna Konta. Românca  a avut 19 lovituri câştigătoare şi 13 greşeli neforţate, în timp ce Konta, finalista săptămâna trecuta la Rabat, a adunat 24 de lovituri câştigătoare şi 34 de erori neforţate" - WTA

bbc.com - "Cea mai bună jucătoare de tenis din Marea Britanie a fost eliminată la Madrid de Simona Halep. Konta a reusit primul break al meciului si a avut sansa de a se desprinde la 5-2 in primul set, insa Simona si-a pastrat serviciul si apoi a dominat setul doi"

The Guardian - "Luna de miere a Johannei Konta pe zgură a luat sfârşit, după un meci cu dubla campioană de la Madrid, Simona Halep. E o infrângere dezămăgitoare pentru jucătoarea din Marea Britanie, care ar fi trebuit să caâştige primul set. După un început promiţător, a inceput să comita multe greşeli nerforţate, iar în setul doi a ratat toate şansele avute"

marca.com - "Dupa un prim set echilibrat, Simona Halep, de doua ori campioana la Madrid, s-a impus cu un convingator 6-1" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite