Cu “Strâmbul” la doctor. Mircea Rednic va fi supus unei intervenţii chirurgicale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Rednic
Mircea Rednic

Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, într-o conferinţă de presă, că va fi nevoit să se opereze săptămâna viitoare sau la începutul anului viitor, urmând să decidă în privinţa acestei intervenţii chirurgicale după un consult în Belgia.

Tehnicianul a lăsat să se înţeleagă faptul că ar avea probleme legate de glanda tiroidă. "E o situaţie în care trebuie să iau o decizie urgent şi nu e uşor. Mă operez săptămâna care vine sau o amân pentru luna ianuarie. Nu are treabă cu genunchiul. E vorba de sănătatea mea. Nu mă sperie operaţia, dar cei care au probleme cu tiroida ştiu despre ce e vorba. Când te enervezi, eşti ca un butoi cu pulbere. Voi decide săptămâna viitoare când mă voi opera, trebuie să merg până în Belgia", a declarat Rednic, citat de Mediafax.

Antrenorul dinamovist a dorit să încheie şi disupta verbală pe care a avut-o cu patronul formaţiei FC Viitorul, Gheorghe Hagi: "Regret foarte mult declaraţiile pe care le-am făcut la adresa lui Hagi. Pentru mine, Gică Hagi, Ilie Năstase, Nadia Comăneci sunt simboluri, valori incontestabile ale noastre, trebuie să-i protejăm, să nu vorbim urât despre ei, indiferent de ceea ce fac sau ce spun. Sincer, regret ceea ce am spus despre Gică. El cred că înţelege, pentru că antrenor fiind nu-ţi convine când cineva vorbeşte de jocul echipei tale".

Rednic şi Hagi a avut o dispută publică, pornită de la o afirmaţie a dinamovistului, conform căreia FC Viitorul a beneficiat de multe penaltiuri în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite