Cu Pantilimon titular, City a eliminat-o pe Chelsea din Cupa Angliei. Maxim, pasă de gol pentru Stuttgart

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Costel Pantilimon
Costel Pantilimon

Chelsea a învins-o de două ori pe Manchester City, în acest sezon, în campionat, ultima dată în urmă cu câteva zile. "Cetăţenii", cu Pantilimon titular, şi-au luat însă revanşa sâmbătă, în optimile Cupei Angliei, câns s-au impus cu 2-0.

Manchester City - Cheslea 2-0, optimi Cupa Angliei

Costel Pantilimon, revenit la statutul de portar de "cupă" pentru City, a început partida de pe "Etihad" din primul minut şi s-a descurcat onorabil. 

Românul nici n-a avut însă prea mari bătăi de cap din partea atacanţilor de la Chelsea. Oaspeţii au avut doar trei şuturi la poartă (!), în tot meciul, două de la distanţă, autori Willian şi Azpilicueta, care au trecut pe lângă buturile lui Panti şi o lovitură de cap a lui Cahill, pe final, blocată. 

City a controlat jocul, iar rezultatul n-a fost pus în niciun moment în pericol, după ce Jovetici (16) a deschis scorul. 

Deşi Pellegrini a început cu două vârfuri (Jovetici şi Dzeko), ca şi în ultimul meci de campionat (atunci Dzeko şi Negredo), a existat şi o diferenţă majoră. 

Chilianul n-a mai jucat la mijloc cu dezastruosul Demichelis, ci l-a plasat pe Javi Garcia lângă Toure. Diferenţă enormă. În partea secundă, Nasri (67) a marcat pentru un 2-0 care a calificat-o pe Manchester City în sferturile Cupei Angliei. 

Hoffenheim-Stuttgart 4-1, Bundesliga. Maxim, pasă de gol

Tot sâmbătă, dar într-un meci din etapa a 21-a din Bundesliga, Stuttgart a pierdut în deplasare cu Hoffenheim, scor 1-4. Maxim, care şi-a pierdut locul de titular în ultima perioadă, a intrat pe teren abia în minutul 65, la 2-0 pentru gazde. 

Imediat s-a făcut însă 3-0, dar românul a contribuit la reuşita de onoare a oaspeţilor. În minutul 78, Maxim a centrat perfect, din corner, pentru Rudiger, însă în prelungiri Hoffenheim a mai punctat o dată şi s-a impus cu 4-1. 

A fost a opta pasă de gol în acest sezon pentru Maxim, aflat într-o situaţie destul de delicată cu Stuttgart. 

Şvabii sunt pe 14 în Bundesliga, cu 19 puncte, doar două peste linia retrogradării. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite