Cu cine vor juca echipele din România calificate în turul trei preliminar din Conference League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Toate cele patru echipe româneşti care au jucat săptămâna aceasta în Conference League, au reuşit să se califice mai departe în turul trei preliminar. FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Sepsi OSK au făcut un pas important spre grupele Conference League.

Toate formaţiile calificate în turul trei preliminar îşi cunosc deja următorii adversari de care trebuie să treacă pentru a accede în play-off-ul Conference League.

FCSB - Dunajka Streda

Formaţia bucureşteană se va înfrunta în turul trei preliminar cu slovacii de la Dunajka Streda. Slovacii au terminat sezonul trecut pe locul 4 în campionat. Dunajka Streda a jucat două tururi preliminare, în primul tur trecând de Cliftonville (2-0, 3-1), în timp ce în turul al doilea a reuşit să îi învingă pe Vikinfur, din Feroe, cu scorul de 2-0 în ambele manşe. Lotul slovacilor este evaluat la 11.7 milioane de euro.

CFR Cluj - Sahtior Soligorsk

Clujenii s-au calificat fără prea multe emoţii în turul trei preliminar undeo vor întâlni pe campioana Belarusului. Cele două formaţii se întâlnesc deoarece CFR Cluj evoluează pe ruta campioanelor, unde poate juca doar cu echipe eliminate din preliminariile Ligii Campionilor. Sahtior a fost eliminată de Maribor din Liga Campionilor (0-0, 0-2) şi a beneficiat de un tur liber în Conference League. Lotul bieloruşilor este evaluat la 12.8 milioane de euro.

Universitatea Craiova - Zorya Lugansk

Adversara Craiovei din turul trei preliminar nu a mai jucat niciun meci oficial de aproape 8 luni. La momentul suspendării campionatului în Ucraina, Zorya ocupa poziţia a patra şi s-a calificat direct în turul trei preliminar. Lotul ucrainenilor este evaluat la 12.1 milioane de euro.

Sepsi OSK - Djugardens

După calificarea dramatică obţinută la loviturile de departajare, Sepsi OSK va întâlni actualul lider din campionatul Suediei, Djugardens. Formaţia suedeză a reuşit să treacă în turul doi preliminar de Rijeka (2-1, 2-0). Lotul suedezilor este evaluat la 16.7 milioane de euro.

Prima manşă a turului trei preliminar va avea loc pe 4 septembrie. Sepsi OSK va juca primul meci pe teren propriu, în timp ce FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova vor disputa manşa retur, de pe 11 septembrie, pe teren propriu. Pentru calificarea în turul trei din Conference League fiecare formaţie este recompensată cu 550.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite