CTP, după retragerea Simonei de la Moscova: Nu are rost să se mai gândească la Turneul Campioanelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep nu va mai juca la Moscova, turneu unde trebuia să debuteze mâine, fiind nevoită să abandoneze din cauza herniei de disc.

Cristian Tudor Popescu crede că Simona nici nu ar trebui să se mai gândească la prezenţa la Turneul Campioanelor. "Eu o sfătuiam să nu joace la Moscova. Eram de părere că ar fi bine să nu joace şi să-şi orienteze programul de recuperare în funcţie de Turneul Campioanelor. Nu a procedat aşa, a încercat să se recupereze rapid, pentru a juca la Moscova, şi iată că nu s-a putut. Această afecţiune, hernia de disc, e foarte păcătoasă. Azi poţi juca intens, fără să ai nimic, nicio jenă, nicio durere, iar a doua zi să te trezeşti înţepenit de durere. E clar că ea simte că nu poate duce nişte meciuri oficiale la nivel înalt, dar acum lucrurile stau chiar mai rău decât după Beijing. A forţat şi acum perioada de recuperare se va prelungi.

În plus, la Turneul Campioanelor toate meciurile sunt tari, cu adversare puternice. Simona a jucat foarte puţine meciuri de turneu în ultimele 3 luni, iar ultimul ei meci cu o jucătoare din Top 10 a fost acum mult timp. Şansele ei de a face faţă, chiar dacă se recuperează până atunci, sunt minime. Nu are rost să se mai gândească la Turneul Campioanelor", a declarat CTP, la Digi 24, citat de digisport.ro 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite