CSU Ploieşti rămâne fără finanţator. Sebastian Ghiţă nu va mai investi în echipa care domină baschetul românesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din cauza problemelor pe care le are cu justiţia din România şi a faptului că pe numele său a fost declanşată procedura de urmărire penală, Sebastian Ghiţă a decis să nu mai investească niciun ban în echipa de baschet CSU Ploieşti.

Sebastian Ghiţă a luat decizia de a nu mai finanţa pe CSU Asesoft Ploieşti, echipă care domină autoritar baschetul masculin din România. După 16 ani de investiţii majore în baschetul ploieştean, Ghiţă a decis să oprească robinetul din cauza problemelor pe care le are cu justiţia, informează gsp.ro.

"Am anunţat Consiliul Local şi clubul CSU Ploieşti că mă retrag din sport", a declarat Sebastian Ghiţă pentru sursa citată. Deputatul PSD este acuzat de DNA de fapte de corupţie, împotriva lui fiind demarată procedura de urmărire penală.

Cu Ghiţă patron, CSU Ploieşti are în palmares zece titluri de campioană naţională, şase Cupe ale României (2003-2009), fiind câştigătoarea FIBA Europe Cup, în 2005. De altfel, formaţia ploieşteană este singura echipă din România care a reuşit să câştige de-a lungul timpului un trofeu internaţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite