Cristi Chivu, invitat de Ajax Amsterdam la Ziua Porţilor Deschise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Chivu
Cristian Chivu

Fostul internaţional român Cristian Chivu a fost invitat, azi, de clubul Ajax Amsterdam la Ziua Porţilor Deschise, pentru a se întâlni cu fanii "lăncierilor".

"Ajax a fost o parte importantă din cariera mea şi are un loc special în inima mea. Vreau să mulţumesc oficialilor clubului pentru această invitaţie. În timpul carierei m-am pus mereu pe locul al doilea. Întotdeauna m-am gândit în primul rând la club, la echipă şi la cum să-i ajut pe cei de lângă mine. Ăsta e modul meu de a vedea lucrurile. Am jucat mereu cu inima. Aş fi putut să-mi închei cariera la Ajax, dar Internazionale Milano mi-a făcut o propunere de prelungire a contractului şi apoi nu am mai avut niciun semnal din Olanda. Dar eu preţuiesc momentele petrecute aici", a spus Chivu. Fostul internaţional român a afirmat că îi lipseşte fotbalul şi se gândeşte ca în viitor să devină antrenor. 

"Nu m-am gândit serios să mă apuc de antrenorat, acum câţiva ani nici nu vroiam să aud despre aşa ceva. Acum îmi lipseşte fotbalul, mi-e dor de vestiar şi de spiritul de echipă. Poate că în viitor voi deveni antrenor", a precizat el, citat de Mediafax. Cristian Chivu, în vârstă de 34 de ani, a jucat la Ajax Amsterdam în perioada 1999-2003, după care s-a transferat în Italia şi a evoluat pentru AS Roma şi Internazionale Milano.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite