Craiova: Trică îl apără pe Iliev: „Un jucător nu poate să trântească un meci“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Trică
Eugen Trică

După penalty-ul comis de Valentin Iliev, care a facilitat victoria Clujului pe terenul Craiovei (3-2), Eugen Trică a ţinut să-i ia apărarea fostului său coleg.

Mijlocaşul oltean spune că un singur jucător nu poate aranja un meci, iar Iliev nu este genul de fotbalist care să se implice în jocuri murdare. „Când am auzit că Iliev a făcut penalty, mi-a venit rău. Aceeaşi fază a fost la meciul cu Internaţional de acasă. Un jucător nu poate să trântească un meci. Nu stiu ce s-a întâmplat cu CFR, dar Craiova trebuie să scape cumva de retrogradare. A fost incredibil să poţi pierde un meci cand adversarul joacă în zece oameni, dar CFR Cluj se autodepăşeşte când e în inferioritate, a arătat şi în alte partide. Nu mi s-a întâmplat niciodată să fiu acuzat de blat. Nu se mai fac blaturi, DNA este cu ochii pe toţi“, a spus Eugen Trică la gsptv.

Universitatea Craiova a pierdut cu 3-2 duelul cu CFR Cluj, după ce a condus cu 2-0 la pauză, iar suporterii sunt de părere că meciul a fost aranjat. Una dintre variante îl implică şi pe Trică, jucător care a evoluat şi la CFR şi care s-a certat cu Adrian Mititelu chiar în săptămâna dinainte meciului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite