Craiova - Honved: Poziţia oficială a UEFA despre incidentele din Bănie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UEFA va derula o ivestigaţie după incidentele de joi seară, de pe „Ion Oblemenco”, dar decizia s-ar putea lua după dubla cu AEK Atena, astfel că la meciul tur oltenii ar putea juca cu spectatori în tribune.

Contactaţi de gsp.ro, reprezentaţii UEFA au declarat: „Aşteptăm raportul observatorului ca să aflăm toate datele din România. Abia după aceea vom decide ce voi face. Fiecare caz e judecat şi decis în funcţie de particularităţile lui. Nu putem spune cât de repede se va rezolva, dar sigur se va deschide o investigaţie”.

U Craiova va juca în turul III al preliminariilor Europa League cu AEK Atena, pe 8 şi 15 august. Turul are loc în România. Totuşi, forul european ar putea urgenta ancheta, iar decizia să se ia înainte de meciul tur cu grecii.

Arbitrul nord-irlandez Arnold Hunter a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce o petardă a explodat în apropierea lui şi un obiect, cel mai probabil o brichetă, l-a lovit în zona capului, pe finalul meciului. Partida a fost întreruptă mai bine de 30 de minute.

După ce a primit îngrijiri medicale 7 minute, Hunter şi-a revenit, dar a fost înlocuit de arbitrul de rezervă Jamie Robert Robinson.


Universitatea Craiova s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Europa, după ce a trecut, joi, pe teren propriu, după executarea loviturilor de departajare, 3-1, de Honved Budapesta. În meciul tur rezultatul a fost egal 0-0

Citeşte şi 

CSU Craiova - Honved: Incidente grave în Bănie. Arbitrul a avut nevoie de 7 minute de îngrijiri medicale şi nu a putut continua meciul

Ce riscă Universitatea Craiova după incidentele grave din meciul cu Honved. Scenariu apocaliptic pentru olteni

CSU Craiova - Honved: Nebunie în Bănie! Universitatea se califică la loviturile de la 11 metri, după un meci în care arbitrul de centru a fost grav rănit

Craiova - Honved: Ce spune Marcel Popescu despre sancţiunile UEFA şi cum a descris atitudinea brigăzii de arbitri

Craiova - Honved: Cum au fost relatate incidentele de la meciul din România în presa internaţională

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite