COSR i-a oferit Marianei Bitang o medalie cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenoarea lotului olimpic feminin de gimnastică, Mariana Bitang, a primit din partea COSR, vineri, când împlineşte 50 de ani, flori şi o medalie aniversară, informează cosr.ro.

Pe medalia primită de antrenoare sunt gravate pe o faţă numele şi data de astăzi - Mariana Bitang, 03.08.2012, iar pe cealaltă sigla COSR.

De asemenea, Mariana Bitang a primit din partea comunităţii românilor din Marea Britanie un tort în formă de medalie.

Mariana Bitang a declarat vineri, în ziua în care împlineşte 50 de ani, că e o zi ca oricare alta şi că are speranţe că România va mai cuceri medalii olimpice la Londra, scrie Mediafax.

"Este o zi ca oricare alta, suntem în competiţie acum, cea mai importantă, aşa că sărbătorirea rămâne pentru după Olimpiadă. Ieri am avut concursul la individual-compus, în care nu cred că se putea mai mult pentru noi. Ne-am dorit, dar nu s-a putut. În economia echipei contează mult faptul că paralelele sunt slabe. Dacă nu vom găsi o soluţie, nu doar noi, ci federaţia, dar o soluţie complexă, nu putem avea mari pretenţii. E o problemă de ani de zile, iar sportivele nu-şi pot schimba bagajul într-un an. Am venit să ajutăm, la solicitarea federaţiei, s-a muncit enorm, eram departe de podiumul olimpic la echipe, l-am atins, ne bucurăm, dar nu este de ajuns. Suntem slab pregătiţi la paralele, iar soluţia nu este renunţarea la antrenori. Ce să mai vorbim, dacă nu găsim în România antrenori să formăm un lot de junioare la Oneşti?", a spus Bitang.

Antrenoarea lotului olimpic feminin, care s-a născut în 3 august 1962, la Râmnicu Sărat, a cucerit alături de partenerul său de viaţă, Octavian Bellu peste 250 de medali la competiţii mondiale.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite