Coronavirusul a ajuns în lotul naţionalei de fotbal a Norvegiei! Decizia radicală luată de nordici

0
Publicat:
Ultima actualizare:
norvegia

Cu doar 2 zile înaintea meciului cu România, din Liga Naţiunilor, Federaţia Norvegiană de Fotbal a anunţat că fundaşul dreapta Omar Elabdellaoui a fost testat pozitiv cu COVID-19.

Jucătorul legitimat la Galatasaray a fost izolat de restul fotbaliştilor, iar antrenamentul de vineri al nordicilor a fost anulat.

Elabdellaoui a avut pentru prima dată simptome în noaptea de joi spre vineri. Conform oficialilor norvegieni, citaţi de news.ro, fotbalistul acuză dureri de cap, o uşoară tuse şi se simte obosit. 

Meciul România - Norvegia este programat, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în etapa a V-a a Grupei A a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. În cadrul aceleiaşi competiţii, la trei zile după întâlnirea de la Bucureşti, pe 18 noiembrie, nordicii ar trebui să joace cu Austria, la Viena.

Elabdellaoui a jucat 79 de minute în meciul tur, de la Oslo (foto - în duel cu Creţu), câştigat de Norvegia cu 4-0, la 11 octombrie.

Au renunţat la amicalul cu Israel 

Infectarea lui Elabdellaoui vine la doar 48 de ore după ce Norvegia a hotărât anularea partidei amicale cu Israel, decizie luată ca urmare a faptului că un jucător israelian fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite