Continuă disponibilizările la Rapid: încă patru jucători au fost daţi afară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi încă nu a fost numit preşedinte al Rapidului, Dinu Gheorghe s-a apucat de curăţenia de iarnă la clubul din Grant şi a decis să pună pe liberi, până acum, şapte jucători.

Rezultatele foarte slabe înregistrate de Rapid în acest tur de campionat i-au pus serios pe gânduri pe şefi în privinţa viitorului echipei. Astfel, oficialii giuleşteni au început procesul de apurare a lotului pentru a face loc unor achiziţii de la care se aşteaptă să pună umărul la salvarea echipei de la retrogradare.

Astfel, după plecările lui Cojocnean, Milinceanu şi Dăruială, mai nou, Rapidul i-a dat afară şi pe Mişa (al treilea portar), Savin, Buş şi Roşu, care au semnat deja actele prin care se despart de clubul vişiniu, informează digisport.ro. Aceată decizie este cu atât mai curioasă cu cât ultimii doi au fost titulari în ultimele etape din Liga 1. Potrivit informaţiilor venite pe surse, aceste disponbilizări au fost făcute acum pentru a face loc viitoarelor achiziţii pe care intenţionează să le facă Dinu Gheorghe. 

Cât priveşte noul antrenor, după refuzul lui Rednic, "Vamă" s-a orientat către alţi tehnicieni, între care Cristiano Bergodi, Cristi Dulca şi Marius Şumudică sau chiar actualul principal Marian Rada. Noul antrenor urmează să fie numit până la finalul anului, iar achiziţiile urmează să fie făcute în pauza de iarnă, dar înainte ca echipa să plece în cele două cantonamente din Grecia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite