Conflictul intern de la Steaua ia amploare: Bourceanu a fost exclus din lot pentru meciul cu Ceahlăul. Duckadam îl critică: "Atitudinea lui lasă de dorit"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Bourceanu n-a imrpesionat de când a revenit la Steaua
Alexandru Bourceanu n-a imrpesionat de când a revenit la Steaua

Mijlocaşul Alexandru Bourceanu nu face parte din lotul pe care Steaua l-a deplasat la Piatra Neamţ pentru meciul din această seară cu Ceahlăul.

Conform dolcesport.ro, între Bourceanu şi Constantin Gâlcă a izbucnit un scandal după meciul pierdut de Steaua la Târgu Jiu. Fotbalistul s-a arătat nemulţumit că echipa merge direct în Moldova, fără să mai treacă pe la Bucureşti, iar Gâlcă i-a transmis că e liber să plece, ceea ce s-a şi întâmplat.

Alexandru Bourceanu e un apropiat al fostului antrenor stelist Laurenţiu Reghecampf, care îşi pregăteşte terenul pentru o revenire în Ghencea.

Partida dintre Ceahlăul şi Steaua are loc miercuri, de la ora 19.30, în direct pe DigiSport, DolceSport şi LookPlus.  

Duckadam îl critică pe Bourceanu

"Eu cred că atitudinea lui ar fi trebuit să fie alta. Oricum, el va pleca la vară. Din păcate, nu a dat randamentul pe care toţi ni l-am dorit. Steaua i-a întins o mână, la fel ca şi lui Rusescu, şi atunci când se întâmplă asta, trebuie să dai şi tu înapoi. Dar asta ţine de fiecare om în parte.

Eu cred că problemele au început de la acel 3-0 cu Astra, când toti au spus că dacă putem să batem aşa pe Astra, atunci nu mai avem rivali. Cred că a venit o automulţumire", a declarat Duckadam la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite