Condamnaţii în „Dosarul Transferurilor“ se pregătesc de puşcărie. Copos a găsit un prieten care să-i administreze afacerile, cât timp va sta după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Copos
George Copos

Judecarea recursului înaintat de Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi Gică Popescu va începe la 11 februarie. Până atunci, o variantă şocantă prinde contur: cei opt nu vor fi iertaţi de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Într-o ţară în care foarte mulţi hoţi, infractori şi corupţi se află în libertate, o parte importantă din populaţie şi-a pierdut încrederea în Justiţie. De aceea, mulţi oameni se aşteaptă ca Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie să anuleze pedepsele dictate de Tribunalul Bucureşti în „Dosarul Transferurilor“. 

În acest moment, Ioan şi Victor Becali, Cristi Borcea, George Copos, Mihai Stoica, Gigi Neţoiu, Jean Pădureanu şi Gică Popescu sunt condamnaţi la un total de 40 de ani de închisoare, primii cinci cu executare, ultimii trei cu suspendare.

Faţă de „colegii săi de suferinţă“, George Copos mai are o problemă pe cap. Pe lângă cei cinci ani pe 

care, teoretic, ar trebui să-i petreacă la „răcoare“ pentru implicarea sa în „Dosarul Transferurilor“, el a fost condamnat şi la patru ani de închisoare cu executare în „Dosarul Loteria“.

În aceste condiţii, Gigi Becali, un apropiat al patronului Rapidului, crede că acesta are şanse minime de a scăpa în ambele dosare. Finanţatorul Stelei s-a văzut în weekend cu Copos şi s-a oferit să-i dea o mână de ajutor.

Ce a spus Becali?

„Am încercat câteva glume cu el. L-am luat în braţe, l-am încurajat, am râs de el, dar n-a ieşit nimic. Săracul, e distrus, nu mai râde. Vorbim de puşcărie, totuşi. I-am zis că o să administrez hotelul cât o să stea la puşcărie, în următorii patru ani“, a povestit Gigi Becali.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite