Clujenii se roagă Zeiţei Fortuna înainte de „dubla” cu Inter: „Ca să ne calificăm, avem nevoie de noroc”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paulo Sergio îşi motivează elevii înaintea "dublei" cu Inter din şaisprezecimile Europa League FOTO Mediafax
Paulo Sergio îşi motivează elevii înaintea "dublei" cu Inter din şaisprezecimile Europa League FOTO Mediafax

Partidele pe care CFR Cluj le va juca în şaisprezecimile Europa League cu Inter se apropie, iar jucătorii clujeni sunt conştienţi că fără noroc nu vor putea trece de puternica echipă italiană.

Deşi au avut un parcurs ireproşabil în actualul sezon al Ligii Campionilor, fotbaliştii de la CFR Cluj cred că raportul de valoare între echipa românească şi Inter este destul de mare, iar asta ar putea cântări decisiv în economia calificării.

„Nu va fi uşor să facem o surpriză, pentru că eu cred că Inter e foarte atentă, mai ales după tot ce am făcut în Liga Campionilor”, a spus antrenorul Paulo Sergio pentru Dolce Sport, completat şi de italianul Felice Piccolo. „Inter e o echipă mare, cu individualităţi mai multe decât avem noi. Ca să ne calificăm trebuie să fim concentraţi, dar avem nevoie şi de noroc”.

Totuşi, mai optimist este fundaşul Ionuţ Rada, care a găsit şi punct nevralgic al lui Inter. „Noi sperăm ca şi la ora meciului cu Inter să fim într-o zi bună. Inter întotdeauna va rămâne Inter. Într-adevăr, ei nu trec printr-o perioadă foarte bună, sunt într-o perioadă de schimbări, mulţi jucători care au câştigat UCL au plecat, sunt foarte mulţi tineri şi putem să profităm de acest lucru”, a spus Rada, potrivit aceleiaşi surse.

Pe 14 februarie va avea loc meciul tur dintre Inter şi CFR Cluj, la Milano, iar o săptămână mai târziu este programat returul, la Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite