Clubul Pandurii Târgu Jiu, somat de Curtea de Conturi să restituie două milioane de euro bugetului statului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marin Condescu este un apropiat al preşedintelui FRF, Mircea Sandu
Marin Condescu este un apropiat al preşedintelui FRF, Mircea Sandu

Marin Condescu, preşedintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a aflat că va fi nevoit să restituie bugetului de stat două milioane de euro, sumă care provine din finanţarea oferită de Societatea Naţională a Lignitului Oltenia (SNLO) pentru echipa gorjeană.

Potrivit unei anchete realizate în trecut de Gazeta Sporturilor, clubul gorjean a primit din partea statului aproximativ 30 de milioane de euro în decurs de opt ani. Acum, două milioane de euro din banii primiţi de la stat trebuie returnaţi, iar termenul de restituire este 31 martie 2013. Mai precis, suma de 8,8 milioane de lei trebuie să scoată Pandurii din visteria clubului, dar clubul gorjean nu dispune de aceşti bani.

“Nu plătim nimic, nu plătim pentru că nu trebuie. Dacă va exista vreo decizie judecătorească irevocabilă…Nu dau banii până pe 31 martie pentru că aşa vrea Curtea de Conturi. Nu există nico decizie. O să se lămurească lucrurile, veţi vedea”, a spus Marin Condescu pentru gsp.ro.

Pandurii au atacat în instanţă decizia Curţii de Conturi, dar până la stabilirea unui verdict definitiv, clubul lui Condescu va fi obligat să restituie suma de două milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite