Circ la TV: după Becali, juristul Armatei a prins şi el gustul apariţiilor televizate. Talpan şi-a făcut praf şeful. Acuze grave

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Becali
Gigi Becali

Până când instanţele competente vor lămuri problema identităţii Stelei, cazul se „judecă“ la televizor în cel mai pur stil românesc: pâine şi circ.

Dacă Gigi Becali trăieşte pentru aşa ceva, surprinzător e că şi juristul Clubului Sportiv al Armatei (CSA), Florin Talpan, a prins şi el repede gustul şi, mai nou, face turul televiziunilor.

Ziua a început cu conferinţa latifundiarului din Pipera în care, timp de o oră, Becali a fluturat acte în faţa camerelor, insistând că, în 2003, a preluat Steaua în schimbul sumei de 10 milioane de euro pe care o plătise, treptat, din 2000. 

„Ce aveţi cu mine, criminalilor? Că eu ţin Steaua şi aduc bani? Ce vreţi mă, criminalilor? Vreţi să fie ţara ca Talpan? Vreţi să fie România Talpan sau Becali? Guvern, Parlament, DNA, Parchet, Curtea Suprem, vreţi ca Talpan sau ca Becali?“, a urlat omul de afaceri, în stilul său caracteristic.

Becali a explicat, încă o dată, cum va proceda pentru a nu fi nevoit să schimbe numele clubului în plin campionat, după ce Curtea de Apel a interzis ca societatea să se mai numească Steaua: „Când apare motivarea, îmi dă posibilitatea să fac suspendarea executării. Dacă îmi dă suspendarea, rămân cu numele până la Înalta Curte. Dacă nu, o schimb, dar o schimb intre sezoane“.

După conferinţa-maraton susţinută de Becali, i-a venit rândul lui Florin Talpan să vorbească la Digi Sport. Acesta susţine că e „lucrat“ de comandantul interimar de la CSA, Cristian Petrea. 

Talpan vrea să direcţioneze spre LPF şi FRF notificările pentru ca echipa lui Becali să fie obligată să-şi schimbe numele. Până acum însă n-a reuşit să facă acest lucru. „N-am avut niciun sprijin. Vreau să-l somez public pe comandantul Petrea să semneze somaţia către LPF şi FRF, el împiedică punerea în aplicare a hotărârii Curţii de Apel. Îl somez pe ministrul apărării că acest comandant al CSA Steaua se opune punerii în aplicare a deciziei şi săvârşeşte infracţiunea de abuz în serviciu“, a tunat Talpan.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite