Cine e Sabine Lisicki, adversara Simonei Halep din sferturile de la Wimbledon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Sabine Lisicki FOTO Mediafax
Simona Halep şi Sabine Lisicki FOTO Mediafax

Simona Halep (3 WTA) a învins-o, marţi, pe Zarina Diyas (72 WTA) şi s-a calificat în premieră pentru cariera ei în sferturile de finală de la Wimbledon, fază în care o va întâlni pe Sabine Lisicki (19 WTA), miercuri, la ora 14.00.

Sabine Lisicki a dispus de Iaroslava Şvedova (65 WTA), sportiva din Kazashtan fiind învinsă după aproape două ore cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4. Jucătoarea de origine germană a solicitat time-out medical, acuzând dureri musculare în zona cervicală. 

În vârstă de 24 de ani, Sabine Lisicki a fost finalistă anul trecut la Wimbledon, cedând trofeul în faţa franţuzoaicei Marion Bartoli. Bilanţul întâlnirilor directe dintre nemţoaică şi Simona Halep este de 2-1 în favoarea româncei, aceasta câtigând în 2013 (Miami, turul I, 6-2, 3-6, 7-5, pe hard) şi 2014 (Madrid, optimi, 5-7, 6-3, 6-2, pe zgură). Victoria înregistrată de Lisicki datează din 2011 (turul I la Stanford, 6-1, 6-2, pe hard). De menţionat că adversara Simonei Halep a fost pregătită anul trecut de actualul antrenor al româncei, belgianul Wim Fissette.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Dolce-sport.ro o prezintă pe viitoarea adversară a Simonei Halep

Adevărul Live, despre calificarea Simonei Halep în sferturile de la Wimbledon

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Wimbledon, după 6-3, 6-0 cu Diyas!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite