Chivu, cuprins de „amnezie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe „Camp Nou“, echipa lui Mourinho a fost doar „partener de antrenament” pentru Barcelona, iar Cristi Chivu cel mai slab jucător al nerazzurilor.În derby-ul etapei a cincea din Liga Campionilor, căpitanul naţionalei României a avut norocul să scape de Leo Messi şi Ibrahimovici, ambii menajaţi de catalani, însă a dat peste un Dani Alves în vârf de formă.

„Brazilianul a pus stăpânire pe flancul drept încă din primele minute şi a făcut ce a vrut pe partea lui Chivu.

Dezorientat, românul şi-a lăsat în dese rânduri postul descoperit, colegii săi fiind forţaţi să îl dubleze pentru a repara efectele amneziei sale", a scris presa italiană, site-ul fcinternews.it notându-l cu nota 4, pe care a mai primit-o doar Thiago Motta.

„În cele din urmă, Chivu şi-a pierdut complet cumpătul şi a comis un fault dur, care l-a costat un cartonaş galben şi, implicit, suspendarea pentru meciul decisiv cu Rubin Kazan", au completat cei de la Tuttomercatoweb. „Doar pe scuter l-ar fi prins pe Alves, care l-a mâncat de viu pe român", a sintetizat site-ul sportevai.it evoluţia lui Chivu.

Mutu ratează meciul cu Inter

Refăcut după operaţia suferită la genunchiul drept, Mutu a revenit de ieri şi la antrenamentele echipei sale, la o zi după ce Fiorentina şi-a asigurat calificarea în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

„Briliantul" ar fi vrut să revină pe teren duminică, în meciul Fiorentinei de la Milano, chiar în compania Interului lui Cristi Chivu, însă acest lucru nu se va produce. „Mai am până mă recuperez sută la sută. Nu cred că voi juca cu Inter", a spus Adi Mutu. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite