Chiricheş: „Am încercat să le punem probleme francezilor, să facem tot posibilul să ne ridicăm la un nivel înalt“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Căpitanul echipei naţionale a României, Vlad Chiricheş, a declarat că tricolorilor le-a lipsit doar şansa pentru a termina la egalitate cu Franţa, în deschiderea Euro 2016.

"Noi aveam încredere în ceea ce ştim să facem, în ceea ce jucăm noi. Am încercat să le punem probleme, am încercat  să facem tot posibilul să ne ridicăm la un nivel înalt, să le facem faţă. Cred că în seara aceasta am reuşit, dar e păcat că nu am putut să scoatem măcar un punct. Cred că ne-a lipsit puţină şansă. Cu puţină şansă puteam termina la egalitate. Şanse de calificare sunt. Sperăm să ne calificăm din grupe", a declarat Chiricheş, la ProTV.

"Ştiam că o să fie un meci greu. Trebuie să fim supăraţi pentru că nu s-a terminat la egalitate acest meci. Noi ca echipă am făcut un meci bun. Am avut două ocazii mari de a înscrie, am înscris un gol. Cred că meritam mai mult din acest meci. Eu sunt mulţumit de ce au făcut colegii mei şi sperăm ca la meciul următor să ne prezentăm la fel. Această ţară merită o echipă calificată în optimi sau în sferturi", a spus şi Cristian Săpunaru la Dolce Sport.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite