Chipciu: „Trebuie să joci cu echipe tari pentru a te califica, dacă ai juca doar cu Feroe şi cu Malta nu ar mai fi Euro“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Imediat după tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminariile Euro 2020, Alexandru Chipciu a analizat la Pro X şansele tricolorilor de calificare la turneul final

"Cu siguranţă că poţi să scoţi un punct cu Spania, trebuie să fim încrezători. E adevărat, România nu mai e la nivelul de acum mulţi ani. Trebuie să o luăm de jos, să ne ocupăm de copii şi juniori mai întâi. Eu sper să mai merg o dată la Euro. Nici data trecută nu a fost uşor, dar eu sunt optimist. Trebuie să joci cu echipe puternice pentru a te califica, dacă ai juca doar cu Feroe şi cu Malta nu ar mai fi Euro", a mai fotbalistul de bandă dreaptă.

La tragerea la sorţi a grupelor pentru preliminarile Campionatului European de fotbal dn 2020, România a fost repartizată în Grupa F, alături de Spania, Suedia, Norvegia, Insulele Feroe şi Malta. La turneul final se califica doar primele două echipe clasate din fiecare grupă.

Meciurile turneului final vor avea loc în perioada 12 iunie - 12 iulie 2020, în 12 ţări, Anglia, Azerbaidjan, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Olanda, România, Rusia, Scoţia, Spania şi Ungaria.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite