CFR pregăteşte meciul cu Inter în Mediterană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bjelanovici e încântat că poate intra în apă în ianuarie
Bjelanovici e încântat că poate intra în apă în ianuarie

Clujenii trag tare pentru a ajunge în cea mai bună formă la momentul „dublei“ cu Inter Milano, din 16-imile Ligii Europa (14 şi 21 februarie).

Aflaţi în cantonament în Spania, fotbaliştii CFR-ului transpiră din greu la exerciţiile impuse de tehnicianul Paulo Sergio. Şi pentru că elevii săi au nevoie şi de o recuperare pe măsură, tehnicianul portughez a găsit o metodă originală: îşi trimite jucătorii în mare.

Fac şi băi cu gheaţă

Clujenii au câte două antrenamente pe zi. Chiar dacă se pune accentul pe pregătirea fizică, mingea nu lipseşte la niciuna dintre şedinţe. Şi pentru că exerciţiile sunt intense şi obositoare, fotbaliştii sunt trimişi, la final, în mare. „Acesta e un mod de refacere. La Cluj, avem piscină cu gheaţă, iar băieţii stau acolo după fiecare antrenament. Apa mării nu e suficient de rece, însă ne ajută. Imediat după antrenamente, băieţii merg şi la Spa, la hotel, unde există un centru de recuperare. Băile cu gheaţă reduc febra musculară, măresc viteza de recuperare şi chiar reduc inflamaţiile, dacă e cazul. În plus, micşorează impulsurile nervoase, încetinind fluxul de enzime către muşchi“, ne-a declarat preşedintele clujenilor, Iuliu Mureşan. 

Inter, calificare dramatică

Dacă CFR n-a jucat, deocamdată, niciun meci în 2013, în schimb, Inter Milano are un program încărcat în această perioadă, cu partide în Serie A şi în cupă. Marţi seară, italienii au ajuns în semifinalele competiţiei KO, după o victorie dramatică, scor 3-2, cu Bologna. Golul calificării a fost marcat în minutul 120 de Ranocchia. La Inter, Chivu a rămas pe bancă.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite