CFR, în finala Cupei României! Eugen Trică: „A fost cel mai bun meci al meu de când am venit la Cluj“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR Cluj, cea de-a doua finalistă din Cupa României FOTO Cosmin Iftode/Rpressport
CFR Cluj, cea de-a doua finalistă din Cupa României FOTO Cosmin Iftode/Rpressport

Astra Giurgiu - CFR Cluj: 0-2 / Tehnicianul lui CFR Cluj, Eugen Trică, a declarat că victoria de miercuri în faţa celor de la Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei României, este cea mai bună partidă de la venirea sa pe banca tehnică a ardelenilor.

„Sunt bucuros pentru calificarea în finală. Îi felicit pe băieţi care au jucat admirabil. Am vrut ca echipa să fie scurtă, deoarece Astra este o echipă periculoasă cu jucători rapizi. De când am venit la CFR nu am făcut decât să le ridic moralul jucătorilor, deoarece valoare există. A fost cea mai bună partidă de la venirea mea la CFR Cluj. S-a acumulat o anumită oboseală, dar va fi o finală interesantă. Petrolul are jucătorii valoroşi, dar şansele sunt egale", a declarat Eugen Trică pentru DigiSport.

Odată cu reuşita lui CFR Cluj de a se califica în ultimul act al Cupei României, goalkeeper-ul „feroviarilor“ Mario Felgueiras este cu gândul la trofeu: „A fost foarte greu. Astra este o echipă foarte bună, dar noi am meritat victoria. Suntem fericiţi că ne-am calificat în finală şi avem şanse să câştigăm un trofeu. Suntem cu adevărat o familie. Odată cu venirea lui Trică toată lumea este mai liniştită. Sper să câştig primul trofeu din cariera mea, dar Petrolul este o echipă bună“.

CFR Cluj s-a calificat în finala Cupei României, undeva va evolua împotriva echipei Petrolul Ploieşti. Echipa lui Eugen Trică a învins Astra Giurgiu cu scorul de 2-0, după ce prima manşă a semifinalelor se încheiase cu o remiză albă. Golurile care au calificat CFR-ul în finală poartă semnătura lui Ioan Hora (20') şi Diogo Valente (90'). Ultimul act al competiţiei este programat pe 1 iunie şi se va juca pe Arena Naţională.

Ştiri pe aceeaşit temă:

Astra Giurgiu - CFR Cluj: 0-2 / 11 ratangii şi un Supermario

Petrolul este în finala Cupei României, unde n-a mai ajuns din 1995

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite