CFR Cluj, lovitură înaintea returului cu Lazio: Anunțul oficial al clubului

0
Publicat:

Echipa de fotbal CFR Cluj a anunţat că partida retur din play-off-ul pentru optimile de finală ale Europa Conference League la fotbal, cu Lazio Roma, se va disputa cu casa închisă, suporterii achiziţionând toate biletele puse în vânzare.

Mario Camora, căpitan CFR Cluj
Mario Camora, căpitan CFR Cluj

"Suntem sold-out la meciul cu Lazio. Toate biletele disponibile pentru meciul cu Lazio de la Cluj, din 23 februarie, s-au epuizat! Vă mulţumim pentru interes şi vă aşteptăm să ne susţineţi. Având în vedere că meciul se joacă cu casa închisă, vă rugăm insistent să veniţi din timp la stadion, pentru a evita aglomeraţiile de la porţi. Accesul poate fi făcut începând cu ora 17:45", au anunţat reprezentanţii CFR Cluj pe pagina oficială de Facebook.

Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' are o capacitate de 22.198 locuri, dar clubul nu a precizat câte bilete a scos la vânzare. Manşa secundă din play-off-ul pentru optimile de finală ale Europa Conference League la fotbal, dintre CFR Cluj şi Lazio Roma va avea loc, joi, de la ora 19:45, pe stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca.

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Ciro Immobile (45+4). Lazio a jucat din min. 15 în zece oameni, după eliminarea lui Patric.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite