CFR Cluj - FC Argeș 1-0. Campioana obține greoi calificarea în semifinalele Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

CFR Cluj și FC Argeș au disputat ultimul meci pentru un loc în semifinalele Cupei României. Trupa antrenată de Dan Petrescu a aplicat prea bine cunoscuta rețetă de 1-0, la finalul unui joc slab și fără prea multe ocazii.

FOTO Getty Images
FOTO Getty Images

Partida dintre CFR Cluj și FC Argeș a fost lipsită de ocazii importante în primele 45 de minute de joc. Doar Biai și Celeste s-au apropiat periculos de poarta gazdelor însă fără să îi pună probleme lui Simone Scuffet. 

Campioana României a făcut din nou un meci foarte slab, de această dată reușind să aibă primul șut pe poartă abia dupa revenirea de la cabine. În minutul 60 Krasniqi și-a încercat norocul cu un șut puternic din afara careului. Brendon a irosit o șansă uriașă pentru FC Argeș.

Cu doar un minutul înainte de final, Krasniqi a deschis scorul pe tabelă. Până la final, FC Argeș nu a mai reușit să aibă vreo ocazie mare de a reveni pe tabelă așa că CFR Cluj a obținut calificarea în semifinale.

Alături de CFR Cluj, s-au calificat în semifinalele Cupei României UTA Arad (1-0 cu U Craiova 1948), Universitatea Cluj (2-1 cu Hermannstadt) și Sepsi OSK (4-1 cu Mioveni). 

Tabloul semifinalelor este complet după partida clujenilor. Astfel, Universitatea Cluj va primi vizita celor de la UTA Arad, în timp ce CFR Cluj va merge la Sfântu Gheorghe pentru partida cu Sepsi OSK. 

Semifinalele se vor disputa într-o singură manșă.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite