CFR a tăiat în carne vie după bătaia care a făcut clubul de râs: Decizii comunicate, în mod oficial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nelu Varga, patron CFR Cluj
Nelu Varga, patron CFR Cluj

Acum două săptămâni, campioana Ligii I pierdea nu doar calificarea în grupele Ligii Europa, dar şi „meciul“ cu decenţa şi cu bunul simţ. Iar conducerea clubului a trecut la măsuri concrete, după o anchetă internă.

Imaginile cu bătaia de la vestiarul CFR-ului, după returul cu Steaua Roşie Belgrad, a făcut înconjurul lumii, pentru că au fost preluate şi de presa internaţională. 

La vremea respectivă, „Adevărul“ a explicat aici culisele acestui incident. Astăzi, la două săptămâni distanţă, conducerea CFR-ului a luat măsurile pe care le-a şi anunţat, în mod public. Concret, doi fizioterapeuţi au primit amenzi, iar secretarul general, Ioan Ivaşcu, va fi pus pe liber, după ce a solicitat acest lucru. 

Ce a anunţat CFR Cluj?

*Ca urmare a finalizării anchetei interne privind incidentele de la finalul meciului CFR 1907 Cluj - Steaua Roşie Belgrad, dorim să facem următoarele precizări:

*După vizionarea şi analiza înregistrărilor video, s-a identificat faptul că Boncoi Viorel, angajat în cadrul clubului CFR 1907 Cluj, a provocat incidentele mai sus menţionate. 

*Drept urmare au fost aplicate sancţiuni în conformitate cu regulamentul intern persoanelor care au provocat această altercaţie, în mod concret fiind sancţionaţi următorii angajaţi: Viorel Boncoi - fizioterapeut şi Radu Pralea - fizioterapeut

*În ceea ce îl priveşte pe dl. Ioan Ivaşcu, secretarul general al clubului nostru, urmare a acestor evenimente regretabile, a solicitat încetarea relaţiilor contractuale, părţile de comun acord hotărând în acest sens rezilierea contractului de muncă. 

*Pe această cale îi mulţumim pentru cei 10 ani de activitate în cadrul clubului nostru, pentru profesionalismul şi devotamentul de care a dat dovadă în această perioadă şi îi dorim mult succes în carieră.

*Conducerea clubului CFR 1907 Cluj îşi cere scuze încă o dată faţă de toţi cei lezaţi de aceste incidente, inclusiv faţă de suporterii echipei noastre, respectivele incidente nefiind în concordanţă cu principiile şi valorile clubului CFR 1907 Cluj. 

*Avem toată încrederea că astfel de incidente nu se vor mai repeta niciodată, iar în acest sens, regulamentul intern va fi actualizat şi va prevedea sancţiuni mai drastice pentru orice conduită contra valorilor clubului.

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite