Certurile cu Dinu Gheorghe i-au fost fatale lui Mulţescu. Tehnicianul a fost demis de la Astra Giurgiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gigi Mulţescu a fost demis de la Astra Giurgiu de patronul Ioan Niculae FOTO Mediafax
Gigi Mulţescu a fost demis de la Astra Giurgiu de patronul Ioan Niculae FOTO Mediafax

Antrenorul Astrei Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a fost demis de patronul Ioan Niculae de pe banca tehnică a echipei. Motivul invocat pentru această demitere a fost legat de neînţelegerile dintre Mulţescu şi preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe.

Soluţia găsită de patronul Astrei Giurgiu pentru a aplana conflictele dintre Dinu Gheorghe şi Gigi Mulţescu a fost demiterea celui din urmă din funcţia de antrenor. Deşi echipa se află pe locul trei în campionat, asta nu a contat prea mult pentru Ioan Niculae, care a ţinut cont de relaţia sa de prietenie cu Dinu Gheorghe şi a ales să-l sacrifice pe Mulţescu.

„Este adevărat, nu mai este antrenorul echipei începînd de mâine. Motivul este conflictul constant pe care îl are cu Dinu Gheorghe. Şi aseară a fost la fel cînd l-a criticat pe Dinu. Sînt mulţumit de ceea ce a făcut la Astra, dar nu puteam continua în aceste condiţii”, a spus Niculae într-o intervenţie telefonică direct la televizor.

Reacţia lui Dinu Gheorghe după demiterea lui Gigi Mulţescu nu s-a lăsat aşteptată. "Mulţescu are meritul lui pentru ce a făcut la echipă, a adunat multe puncte. Pentru acest lucru îi mulţumesc. Dar patronul a ales să-l demită. Antrenorii trebuie să antreneze echipa şi nu să-i intereseze ce se întâmplă cu salariile jucătorilor, aşa cum a făcut Mulţescu. În acest moment avem mai multe variante de antrenor, trebuie să aducem pe cineva care să menţină echipa pe podium. Obiectivul Astrei rămâne clasarea pe unul dintre primele şase locuri ale clasamentului", a spus Dinu Gheorghe. 

La Astra este a doua schimbare de antrenori din acest sezon, după ce Bogdan Stelea, cel care a pregătit echipa giurgiuveană în primele trei etape, a fost înlocuit în august de Gigi Mulţescu.

Şumudică poartă discuţii pentru preluarea Astrei

După ce a plecat de la Vaslui, fiind dat afară de Adrian Porumboiu, Marius Şumudică îşi caută echipă. Ioan Niculae nu omite varianta Şumudică pentru postul de antrenor al Astrei. Tehnicianul este curtat şi de fosta sa echipă Rapid, al cărei scaun de antrenor a rămas vacant după plecarea lui Ioan Ovidiu Sabău. Suporterii giuleşteni îl vor din nou pe Şumudică la Rapid, dar tehnicianul va alege varianta cea mai avantajoasă din punct de vedere financiar şi, potrivit apropiaţilor clublui Astra Giurgiu, oferta lui Ioan Niculae nu va putea fi refuzată.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite