Cea mai titrată echipă europeană din handbalul feminin, în pragul falimentului. Suporterii, chemați să o sponsorizeze

0
Publicat:

Vipers Kristiansand, echipa care a câștigat ultimele trei ediții în Liga Campionilor la handbal feminin, este în pragul falimentului.

Jucătoarele de la Vipers Kristiansand apelează la public pentru a se salva
Jucătoarele de la Vipers Kristiansand apelează la public pentru a se salva

Cea mai bună echipă de handbal feminin de club din Europa trece prin momente grele. Clubul Vipers Kristiansand, care a câștigat ultimele trei sezoane ale Ligii Campionilor, este în pragul falimentului.

Potrivit presei norvegiene, situația este critică. Nu există bani pentru a duce la bun sfârșit sezonul, iar jucătoarele încearcă să ajute în toate modurile posibile. Katrine Lunde, cea mai mare portăriță din istorie, a pus mâna pe telefon și a sunat suporterii. La fel au făcut și colegele ei.

„Situația este destul de dificilă. Nu îmi pasă prea mult de jobul meu, dar mă gândesc ce lovitură ar fi pentru oraș și pentru copiii din comunitate dacă nu găsim o soluție. Am un nod în gât, nici nu pot să plâng”, a spus Lunde, scrie gsp.ro.

Vipers Kristiansand evoluează în grupa B a Ligii Campionilor la handbal feminin, una din care face parte și Rapid. Norvegiencele sunt pe locul 4 în acest moment, cu 9 puncte. Poziția actuală duce în optimile de finală.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite