Cavani mai are un singur pas până la PSG. El va deveni cel mai scump jucător adus vreodată în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Edison Cavani FOTO: Adevărul
Edison Cavani FOTO: Adevărul

Edison Cavani e foarte aproape de un transfer neaşteptat la PSG, clubul care se oferă să plătească întreaga sumă pe care a cerut-o Napoli: 63 de milioane de euro.

Leonardo, directorul sportiv al lui PSG, s-a întâlnit azi cu oficialii lui Napoli pentru a discuta problema transferului lui Edison Cavani. El neglijat până şi audierea apelului în care e acuzat că a  îmbrâncit unui arbitru. Deşi a primit o pedeapsă cu 3 luni mai mare, Leonardo a motivat că a plecat să negocieze un transfer important.

Rezultatul negocierilor se pare că e favorabil pentru toate cele trei părţi. PSG-ul va plăti lui Napoli suma de 63 de milioane de euro, care înseamnă exact clauza de reziliere a contractului pe care Chelsea a refuzat să o plătească. Aşadar, zilele viitoare, atacantul de 26 de ani urmează să încheie un contract pe cinci ani cu echipa franceză. Aici va primi un salariu de 10 milioane de euro anual, incomparabil cu cele 4,5 milioane pe care le încasa la Napoli.

În plus, Cavani va deveni cel mai scump transfer din istoria Franţei. Îl detronează astfel pe atacantul lui Monaco, Falcao care a venit de la Atletico Madrid pentru 60 de milioane de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite