Capra fuge de „lupi“: finanţatorul Petrolului a anunţat cum va proceda, chiar dacă echipa va rămâne în Liga I

0
0
Dan Capra (stânga)
Dan Capra (stânga)

După ce a distrus una din cele mai frumoase cluburi din provincie, implicând-o inclusiv într-un scandal de corupţie şi spălare de bani, Dan Capra se pregăteşte să-şi finalizeze „capodopera“.

Petrolul s-a trezit din „coma“ şi e la patru puncte de poziţia a 6-a, cea care i-ar oferi şansa unei rămâneri în primul eşalon printr-un baraj cu o formaţie din liga secundă.

Chiar şi aşa, finanţatorul Dan Capra a anunţat, prin intermediul site-ului oficial al clubului, că va abandona Petrolul la finalul acestui sezon.

„Vreau să le mulţumesc jucătorilor şi membrilor staffului tehnic pentru faptul că au înţeles situaţia dificilă pe care clubul o traversează în ultimele luni şi s-au comportat ca adevăraţi profesionişti. Am un mare respect pentru ceea ce reuşesc ei să facă în condiţiile date, şi-au dovedit caracterul şi sunt convins că vor lupta până la final şi vor reuşi să salveze echipa de la retrogradare.

În ceea ce mă priveşte, sunt hotărât ca, la finalul acestui campionat, să mă retrag de la conducerea clubului şi să ies din lumea fotbalului, indiferent de ceea ce se va întâmpla în aceste ultime trei etape. Aşa cum am mai afirmat şi cu alte ocazii, renunţ la pachetul de acţiuni şi sper ca, de această dată, să se găsească oameni sau grupuri de investitori care să vină cu soluţii concrete şi nu cu scrisori care să rămână doar la stadiul de intenţie.

Nu lui Daniel Capră trebuie să-i demonstreze că sunt capabili să susţină acest club, ci trebuie să convingă Administratorul Judiciar şi, mai departe, Comitetul Creditorilor, atâta vreme cât este ştiut faptul că societatea noastră se află în insolvenţă“, a precizat Capra.

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite