Campion al României, în linia întâi printre poliţişti la intervenţia din Rahova, de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Donisan
Mihai Donisan

Atletul Mihai Donisan, multiplu campion al României la săritura în înălţime şi sportiv al clubului Dinamo Bucureşti, a făcut parte din echipa de poliţişti care au intervenit în duminica de Paşte pentru a stinge un conflict izbucnit în cartierul Rahova, a anunţat Libertatea.

Un coleg al atletului în vârstă de 31 de ani a povestit pentru sursa citată: „Mihai era în tură la secţie şi-a fost nevoit să iasă pe teren. A ajuns la faţa locului, undeva după ora 21:00 alături de colegii lui şi a făcut faţă intervenţiei. Chiar dacă a fost un haos de nedescris, nu şi-a pierdut cumpătul şi a făcut faţă procedurilor învăţate”.

În urmă cu zece ani, Mihai Donisan era angajat al ISU, ca pompier. Potrivit surselor din Poliţie citate de Libertatea, Mihai Donisan a fost nevoit să folosească duminică şi armamentul din dotare, însă nimeni nu a fost rănit. 37 de persoane au fost reţinute pentru audieri în urma incidentelor din Rahova.

Cu un record personal de 2,31 m reuşit în 2013, la Stara Zagora, la nouă centimetri de recordul României la săritura în înălţime deţinut de cel sub comanda căruia s-a antrenat în trecut - Sorin Matei, Mihai Donisan a reprezentat România la Campionate Europene, Campionate Mondiale Militare, la Cupa Europei, însă a ratat prezenţa la Jocurile Olimpice de la Rio după ce a fost depistat pozitiv cu Meldonium.

Sunt surprins că s-a aflat, dar eu îmi fac doar datoria. Aceasta este situaţia în acest moment şi nu avem ce face. Nu a fost prima intervenţie, dar a fost cea mai delicată, dificilă, să-i zic aşa. Vă mulţumesc pentru telefon, dar nu aş vrea să mai fac alte declaraţii, ţinând cont de situaţia în care ne aflăm în acest moment! Mihai Donisan, pentru Libertatea  
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite