Ca-n vestul sălbatic: finanţatorul de 73 de ani de la Juventus Bucureşti şi-a ameninţat antrenorul cu bătaia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aşa jucători, aşa patron! Sâmbătă, fotbaliştii de la Juventus s-au făcut de râs după partida cu FCSB, s-au bătut între ei, iar mijlocaşul George Călinţaru a ajuns la spital. Acum, omul care ar trebui să fie echilibrat, măcar datorită vârstei sale, dovedeşte că nu prea are nici el minte.

Juventus Bucureşti n-a bătut pe nimeni în Liga I după primele şapte etape, având doar 2 puncte, însă jucătorii şi oficialii clubului se bat între ei!

După ce şi-a anunţat demisia din funcţie în weekend, antrenorul Daniel Opriţa a mers, totuşi, la club pentru a purta discuţiile legate de rezilierea contractului. De fiecare dată însă, a fost oprit la poartă de oamenii care asigură paza! Mai mult, fostul fotbalist a dezvăluit la Digi Sport că a fost ameninţat cu bătaia de patronul de 73 de ani al clubului!

Ce a spus?

„Încerc să intru la antrenament, dar nu mi se dă voie. Nu ştiu cine face programul. Probabil, şi-au pus alt antrenor fără să reziliem contractul. N-am mai vorbit cu băieţii. Nu puteam continua aşa. Ieri (n.r. - luni), am venit să ne înţelegem în condiţii bune, nu trebuie să ne jignim. Mă deranjează atunci când cineva mă jigneşte. Mie îmi e ruşine de vârsta dânsului (n.r. - Ilie Ciuclea, patron Juventus Bucureşti). Îmi zicea că <<dau eu în tine>>, că nu ştiu ce-mi face. Să dea domnul Ciuclea în mine...Îl respect pentru vârstă, dar...Să vină să stăm amândoi, să intrăm într-un ring şi vedem“, a spus Opriţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite