Burleanu pune batista pe ţambal în disputa dintre Iordănescu şi Reghecampf: “Regulamentele sunt adaptabile”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Burleanu
Răzvan Burleanu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că, în cazul disputei cu Steaua, regulamentele sunt adaptabile şi, dacă ar exista sancţiuni, ar trebui să vizeze cluburile, nu jucătorii în cauză.

"În mod cert, regulamentele sunt adaptabile. Daca ar fi să existe sancţiuni, acestea ar trebui să meargă în mod direct către cluburi. Niciun jucător prezent în cantonamentul din Turcia nu va împărtăşi ideea că nu vrea să fie acolo. Niciunul dintre ei nu va spune că nu vrea vină la naţională", a spus Burleanu. Preşedintele FRF a avut un mesaj şi pentru antrenorii din Liga I, care au declarat că nu este corect ca Steaua să nu trimită jucători la naţională, în timp adversarele echipei lui Laurenţiu Reghecampf să aibă pregătirea dată peste cap din cauza absenţelor jucătorilor convocaţi.

"Nu cred că trebuie să împărţim lucrurile între fraieri şi şmecheri, aşa cum a declarat Mircea Rednic. Le mulţumesc personal, în numele FRF, lui Marius Şumudică, Gheorghe Hagi şi chiar lui Edi Iordanescu pentru că au lăsat jucătorii la echipa naţională. Domnului Laurenţiu Reghecampf îi urez să-şi îndeplinească obiectivele la echipa de club", a precizat Burleanu, citat de Mediafax. Steaua a avut şase jucători convocaţi, Florin Niţă, Paul Papp, Alin Toşca, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu şi Adrian Popa, pentru stagiul de pregătire al naţionalei din Turcia, dar aceştia nu au mai ajuns la echipa naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite