„Boxele sexy” din Formula 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lewis Hamilton e foarte fericit înaintea noului sezon de Formula ­1.Are un alt monopost super-rapid şi o are din nou alături pe iubita sa, Nicole Scherzinger, solista trupei Pussycat Dolls.

Acum două sezoane, boxele echipei McLaren au început să devină atracţia fotografilor din Marele Circ. Aproape la fiecare cursă din 2008, Nicole Scherzinger, solista formaţiei Pussycat Dolls, a fost alături de iubitul ei, pilotul britanic Lewis Hamilton.

A trăit cu intensitate fiecare cursă, s-a bucurat, a plâns, iar la finalul sezonului lacrimile au fost numai de fericire după ce Hamilton a devenit cel mai tânăr campion mondial din istoria Formulei 1.

A urmat însă un sezon mai puţin reuşit pe toate planurile. Lewis nu şi-a mai găsit ritmul împreună cu McLaren, dar nici cu Nicole. Îndreptându-se către o carieră solo, cântăreaţa a vizitat mai puţin boxele echipei şi oraşele în care aveau loc Marile Premii de Formula 1 şi a petrecut mai mult timp în studiouri.

În 2009, succesul nu s-a lipit de Hamilton într-un campionat dominat de surpriza Brawn GP, cu Jenson Button în cockpit şi de cooperativa austriaco-germană, Red Bull-Sebastian Vettel. Mai mult, la începutul lui 2010 avea să vină şi anunţul-şoc al despărţirii de Nicole.

A doua şansă

Din fericire pentru Hamilton, cei doi nu au stat departe decât aproape două luni. La sfârşitul lunii februarie au apărut din nou împreună şi Lewis era tot numai un zâmbet. Ba chiar, în timp ce noul său coechipier Jenson Button era pe pista de teste, Hamilton a zburat peste 10.000 de kilometri până în Los Angeles pentru a se întâlni cu Nicole.

Şi nu numai pentru asta: el a închiriat nu una, ci două proprietăţi în oraşul californian, pentru a se putea bucura de fiecare clipă împreună, atunci când cei doi vor fi în LA. Scherzinger va apărea în noul sezon al ediţiei americane din „Dansez pentru tine" şi va petrece probabil mai mult timp în Statele Unite.

Însă cei doi au hotărât să treacă peste programul aglomerat, principalul motiv al despărţirii, şi să mai dea o şansă relaţiei lor. „Sunt cât se poate de fericit. Indiferent de ce se va întâmpla în primele două-trei curse ale sezonului, sunt mulţumit de viaţa mea personală şi de direcţia în care se îndreaptă cariera mea", a declarat Hamilton pentru cotidianul britanic „Daily Mail".

Concurenţă pentru Nicole

Până acum, boxele echipei McLaren erau atractive datorită prezenţei lui Nicole Scherzinger. Dar odată cu sosirea noului pilot, nimeni altul decât campionul mondial în exerciţiu Jenson Button, starul de la Pussycat Dolls va avea o concurentă în ceea ce priveşte bliţurile fotografilor.

Este vorba despre Jessica Michibata, prietena lui Button, un fotomodel japonez de lenjerie intimă care a încins multe podiumuri prin apariţiile sale. Iar dacă duelul dintre cele două prietene sexy se anunţă incediar, la fel va fi şi lupta dintre cei doi coechipieri pentru supremaţia în echipă, dar şi în Campionatul Mondial. Primul episod, astăzi, în Bahrain, de la ora 14.00, în direct pe TVR 1. 

SportPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite