Bourceanu, desfiinţat de un fost stelist: "Bourcene, învaţă să dai o pasă şi apoi vorbeşte! Ar trebui să stea cu capul jos"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alex Bourceanu se află în conflict deschis cu antrenorul Stelei, Costel Gâlcă, care l-a şi exclus din lot la ultimul meci de campionat.

Atitudinea lui Bourceanu a stârnit reacţii vehemente din partea unui fost coleg de echipă cu Gâlcă, Didi Prodan fiind cel care îl pune la zid pe fotbalist. "Nu pot să cred ce citesc şi ce aud despre Alex Bourceanu. Băiatul ăsta ar trebui să tacă şi să pună capul în pămînt cînd vorbeşte Costel Gâlcă. A ajuns Bourceanu să comenteze?Bourcene, învaţă să dai o pasă în gaură, aşa cum spunem noi fotbaliştii, şi abia atunci să te apuci să vorbeşti. El ştie să dea pasă doar la portar. Este incredibil tot ce se întîmplă! Chiar nu mai putem avea un minimum de respect? Băiatule, pe postul tău au jucat Loţi Boloni, Tudorel Stoica, Costel Gâlcă şi Ilie Stan, fotbalişti adevăraţi şi băieţi de mare caracter.Cîte meciuri ai jucat, Bourcene, ca să spui că nu te simţi capabil să joci la Piatra Neamţ? Ai obosit? Înnebunesc cînd văd cîte figuri au unii în cap, de zici că au jucat în nu ştiu ce mari campionate", a declarat Prodan potrivit ziarului Naţional.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite